Verzenden

Voor 12.00 uur besteld is overmorgen in huis! 

Bij bestellingen voor 12.00 uur kunnen wij het meestal die dag nog verzenden. Zodra de bestelling is verzonden krijg je bericht van ons. Je hebt je bestelling dan meestal de volgende dag in huis.

Wij verzenden bestellingen vanaf € 100,- gratis!

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 100,- zijn 4,95. Bestellingen boven de 100,- verzenden wij gratis. Komt hier een deel van retour, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten.

De verzendkosten van sieraden zijn € 4,95,-

Deze worden verzonden als brievenbuspakket.

PostNL Pakketdienst

Wij versturen onze pakketjes met de PostNL Pakketdienst. Je ontvangt van de PostNL een track en trace nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is.


Extra service

Kies je eigen bezorgmoment of kies er voor het pakket op te halen bij 1 van de PostNL service punten bij jou in de buurt. Ook levering in de avonduren is mogelijk bij de PostNL.

Verzenden buiten Nederland


Voor bestellingen buiten Nederland berekenen wij de PostNL pakketservice tarieven, de tarieven hiervoor worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd.

[h1]Retourneren[/h1]

Het aanmelden van een retour dient binnen 14 dagen te geschieden. Het artikel dient in de originele verpakking met een (kopie) van de factuur en het retourformulier opgestuurd te worden. Print hier het retourformulier!! Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvang je bericht!  Bohemian Fair Trade streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen.

Uiteraard dient het artikel onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen. Je kunt over een vraag betreft de retourzending vooraf contact met ons opnemen via info@bohemianfairtrade.com. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor je eigen rekening. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of storten we het aankoop bedrag terug op je rekening.

Uitzonderingen: Oorbellen worden niet retour genomen ivm hygiëne voorschriften.

Retouradres:

Bohemian Fair Trade/ retouren

Ruysdaellaan 69
3712 AR Huis ter Heide

Wij adviseren het aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! Bohemian Fair Trade is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!